Shadow

Filmul “USTUROI”, ce a rulat la Alba Iulia, o coincidenţă cu o poveste din zona Sebeş. DETALII inedite de la producător

Filmul “Usturoi” a rulat miercuri, în prima seară a Festivalului Internaţional” de Teatru “Poveşti”, la sala Teatrului de Păpuşi din Alba Iulia cu un public select, ce a savurat din plin pelicula până la final. Pe lângă faptul că au avut ocazia să vizioneze filmul, albaiulienii prezenţi au aflat şi câteva secrete din spatele ecranului, ce au legătură cu meleagurile noastre. Radu Băzăvan, cel care a scris şi a produs filmul le-a povestit cinefililor prezenţi despre cum a făcut castingul, dar şi despre o coincidenţă cu o poveste din Sebeş, ce are legătură cu scenariul filmului.

Cu căpăţâni de usturoi aşa au fost întâmpinaţi la intrare albaiulienii, la film. Înainate ca pelicula să înceapă să ruleze, producătorul filmului a ţinut să le povestească celor prezenţi de ce este important oraşul Alba Iulia pentru ei şi ce coincidenţe, cu o poveste din Sebeş, au întâmpinat în timpul filmărilor.

Acesta a explicat că “oraşul Alba Iulia este foarte important pentru film” pentru că pe toată durata filmărilor au avut “foarte multe şanse, coincidenţe şi lucruri, care la început păreau obstacole insurmontabile, dar mai apoi s-au transformat în oportunităţi extraordinare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.