Trei clujence, într-un top al femeilor de succes din România

Trei femei de succes din Cluj-Napoca şi-au făcut cunoscute astăzi poveştile lor. Aceasta cu ocazia lansării la Cluj a cărţii “Cariera-substantiv feminin”, care prezintă experienţele a 32 de femei de succes din România.

Cartea, lansată în cadrul unui proiect european, este promovată zilele acestea în toate cele opt regiuni de dezvoltare ale ţării.

Lucia Morariu, directorul general al uneia dintre cele mai mari firme de turism din România, Mihaela Rozor, fost subprefect de Cluj şi Nicoleta Niculescu, directorul general al unei firme de vânzări de camioane, sunt cele trei clujence de succes care au decis să împărtăşească din experienţa lor profesională, pentru a demonstra că orice femeie poate avea o carieră de succes.

“Le sfătuiesc pe toate să aibă curaj, desigur că nu oricine are neapărat spirit antreprenorial, există şi alte posibilităţi de a face carieră, dar a avea curaj este lucru cel mai important”, a spus Lucia Morariu.

La rândul ei, Mihaela Rozor a vorbit de atitudinea potrivită pentru a avea succes în carieră. “E vorba de-o atitudine, de atitudinea fiecăreia dintre noi şi acest lucru trebuie să-l înţeleagă femeile. Prin proiecte de acest gen, probabil că acest mesaj va ajunge la ele. Aceasta este lecţia pe care i-o spun şi fiicei mele, munca este foarte importantă, tenacitatea este foarte importantă”, a arătat clujeanca.

Cartea “Cariera-substantiv feminin” conţine poveştile de succes a 32 de femei care au reuşit să îmbine cariera cu viaţa personală. “Este un lucru foarte important să ştim, să se cunoască că sunt doamne, atât în politică, cât şi în bussiness, cât şi în alte domenii, care îşi fac o carieră”, a arătat Cristian Dimitriu din partea Mediafax, organizatorul evenimentului.

Cartea a fost lansată în cadrul în cadrul proiectului “Şanse egale pentru cariere de succes”, cofinanţat din Fondul Social European.

Leave a Reply

Your email address will not be published.