Shadow

De ce nu au făcut romii un pact cu Udrea

Dorin Cioabă a declarat că a purtat discuții privind încheierea unui protocol de colaborare și cu Elena Udrea, dar acesta nu s-a finalizat din cauza “lipsei de seriozitate” din partea Elenei Udrea, președinta PMP.

“Noi am adresat, prin reprezentanții acestor partide, oferta tuturor. Este adevărat că în primăvara acestui an am purtat niște discuții cu doamna Elena Udrea. Domnia sa la data aceea s-a arătat interesată să colaboreze cu comunitatea de romi. Era chiar entuziasmată, că ea demult dorea să ajute comunitatea. După aceea, acest protocol nu s-a mai finalizat, pentru că am văzut că a fost o lipsă de seriozitate din partea domniei sale, ne-a tot amânat”, a afirmat Cioabă după semnarea Protocolului de colaborare cu UNPR privind susținerea candidaturii lui Victor Ponta în campania electorală pentru Președinția României.

Acesta a spus că Elena Udrea a promis, la un moment dat, că va susține un candidat al PADR (noua alianță a romilor – nr.) pe listele partidului său, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

“Noi suntem niște oameni de bun-simț și înțelegem când cineva te refuză. Și atunci, am făcut o declarație că excludem PMP-ul din negocierile noastre. Și de aceea nu am mai încheiat niciun acord cu ei”, a susținut Dorin Cioabă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *