Shadow

Am bolid si sunt bastan, mi-am pus numar Tigan

Romii bogati nu ezita sa-si etaleze avutia si numele pe unde apuca. Care pe casa, care pe geam, care chiar pe masina. Bolidul cu numarul “Tiganu” face furori prin Hunedoara.

Totul este cat se poate de legal, masina fiind inmatriculata in Anglia , unde soferii pot alege orice combinatie pentru numar.

Proprietarul unei masini BMW, pe care locuitorii Hunedoarei to pot vedea expusa in parcarile din zona centrala a municipiului, a ales o placuta de inmatriculare cel putin ciudata la prima vedere. “TIGANU” este numarul inscriptionat al autoturismului estimat la peste 80.000 euro. Masina e inmatriculata in Marea Britanie, insa posesorul acesteia a adus-o de curand in tara . Nu este nimic ilegal in a avea un astfel de numar de inregistrare.

“Proprietarul poate circula cu ea, pentru o perioada nelimitata, potrivit reglementarilor actuale”, a precizat Nicolae Marin, seful Serviciului de Inmatriculari de Autovehicule Hunedoara.

Un alt rom din Hunedoara a gasit o solutie “locala” pentru a iesi si mai mult in evidenta datorita masinii lui. Si-a inregistrat autoturismul Hummer, estimat la peste 120.000 de euro, cu numarul HD – JPN, prescurtarea de la “Jupan”.

Barbatul locuieste in cartierul de lux al romilor bogati de la marginea municipiului, intr-una din vilele inscriptionate cu numele proprietarilor. Cele mai multe dintre palatele romilor bogati au primit nume. Piedone, Hozulo, Sherif si Peste sunt numai cateva dintre inscriptiile de pe acoperisul vilelor din cartierul numit “Pipera de Hunedoara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *