Este tigan si e mandru! Nicolae Feraru a ajuns celebru in SUA, iar Barack Obama l-a premiat pentru intraga cariera artistica!

Nicolae Feraru este un tambalist de succes pe “taramul fagaduintei”. El vorbit despre Barack Obama si Bill Clinton, dar si despre distinctia unica oferita de presedintele Statelor Unite unui artist roman. A plecat din Romania de peste 25 de ani, dar “casa” spune tot tarii noastre. Nicolae Feraru este un tambalist de succes pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, iar acest lucru este confirmat si de distinctia primita anul trecut de la presedintele Barack Obama. De asemenea, el este unul dintre singurii romani care se pot mandri ca a dat manacu Barack Obama.

“Sunt stabilit impreuna cu familia de 25 de ani in SUA, eu cant cu tambalul, cantam in comunitatile romanesti de acolo. (…) Am cantat impreuna cu formatia mea, cu fiul meu, cu Sile Dorel pentru mari personalitati din Statele Unite ale Americii printre care se numara si fostul presedinte, domnul Bill Clinton, domnului primar, guvernator de acolo, precum si alte oficialitati foarte mari. (…) Toate acestea pelegrinari artistice pe care noi le-am facut in timp au adus la cunostiinta faptul ca eu sunt o personalitate artistica in Statele Unite ale Americii si vreau sa mentionez ca atat guvernul american,

cat si poporul american stiu sa aprecieze foarte mult valorile artistice, neavand importanta din ce tara sunt ele. Cu atat mai mult aducem o onoare si cinste acestei tari binecuvantate de Dumnezeu”, a spus maestrul Nicolae Feraru. El ne-a spus ca pe Obama l-a cunoscut inainte sa ajunga presedinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.