Shadow

Oare ministrul Valls daca il vedea pe Brancusi, cu barba lui, il dadea afara din Franta?

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va discuta cu oficiali francezi, in vizita pe care o va face la Paris, despre intrarea Romaniei in SchengenLa Paris am intalniri cu presedintele Parlamentului, secretarul general al Partidului Socialist, este o vizita oficiala in care bineinteles tematica Schengen, dar si unele declaratii ale ministrilor francezi vor fi subiect de discutii. Noi avem contraargumente cred eu suficient de solide si, la fel ca presedintele statului si primul ministru al Romaniei, nu sunt de acord ca teme locale, teme de campanie sa fie salvate cu problematica comunitatii de romi, care nu este numai din Romania, ci si din alte state est europene”, a afirmat Zgonea.

El a spus ca problematica comunitatii rome este problema UE, nu a Romaniei si ca tara noastra a depus eforturi extraordinare si a avut rezultate extraordinare in aceasta zona.

“Ma intrebam daca nu cumva domnul ministru Valls daca-l vedea pe Brancusi, acum 100 de ani, cu barba lui, intr-o piata sa cumpere cele bune, nu-l dadea afara din Franta. Poate era mai bine pentru noi ca aveam toate culturile in Romania”, a mai aratat Zgonea.

Zgonea a adaugat ca este un cliseu ca se intersecteaza temele de campanie cu problematica romilor din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *