Shadow

Goana imobiliara dupa bani la Timisoara a declansat oferte speciale pentru… tigani?

Criza economica a afectat in asemenea hal piata imobiliara incat timisorenii cu proprietati de vanzare, in disperare de cauza, au ajuns sa-i oferteze in mod explicit chiar si pe tiganii amatori de „chilipiruri” scumpe.

Aceasta situatie, oarecum paradoxala, care, pentru o clipa, rastoarna teoriile alb-violete privind acapararea Timisoarei de catre clanurile care au descoperit pestera lui Ali-Baba, este conturata de anuntul protapit intr-o gradina de pe Calea Aradului, in care proprietarul casei si terenului avertizeaza public ca este dispus sa vanda chiar si la tigani pentru a-si pune niste teancuri de bani in spais, pentru iarna.
Vecinii au incercat sa evite disconfortul de a avea o satra zgomotoasa in apropiere si au uzat de dreptul de preemtiune, oferind pretul corect pentru gospodaria in discutie. Cand au aflat ca pe cei 3000 de metri patrati se cere aproape o jumatate de milion de euro s-au lasat pagubasi si, de voie, de nevoie, au inceput sa-si securizeze curtile si camarile, dar si sa-si cumpere si iepuri de casa pentru paza curtilor.
Pana la aparitia primului bastan cu punga de bani nu mai e mult, insa specialistii ad-hoc de pe piata imobiliara spun ca petecul de teren se preteaza cel mai bine pentru construirea unei parcari, neoferind conditiile de vizibilitate ultracentrale necesare ridicarii unui palat cu turnulete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.