Shadow

RONA HARTNER: “Mergi la o emisiune şi te jigneşte o tipă cu imagini abjecte”

Actriţa Rona Hartner nu poate trece peste ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile în emisiunea “Acces direct”, când a plecat din platou, după ce a fost nevoită să-l revadă pe Vadim Tudor jignind-o acum 14 ani.

“Nu ştiu exact a cui a fost ideea pentru că sunt chestii care-mi scapă. Nu pot să fac o anchetă să aflu a cui a fost ideea, dar ceea ce pot să zic e că am aflat că ea nu a văzut materialul respectiv. Cred că la cât de bine este plătită, putea să vadă materialul care a fost montat. Eu am venit gratis la emisiune şi am avut timp să-mi repet o melodie de patru minute, pe care nu am mai putut să o cânt, iar ea nu a avut timp să vadă un material de aproximativ trei minute, cu invective. Din acest punct de vedere este vorba de neprofesionalism, nu neapărat vorba de vină sau chestii de-astea. După părerea mea, nu a fost deloc profesionist ce s-a întâmplat. Noi luptăm pentru o imagine frumoasă la emisiunea “Te cunosc de undeva”, nu avem target scandalul; aici nu este vorba deloc despre scandal”, a spus Rona.
Întrebata dacă se aşteaptă ca Simona Gherghe să-i ceară scuze, aceasta a spus: “Mi-aş dori! Am transmis că după ce-şi va cere scuze public o voi întâlni. Dar nu ştiu dacă o va face. În cazul Ioanei Tufaru a încercat a doua zi să-şi ceară scuze, să remedieze oarecum situaţia… Sper să facă acest lucru şi în cazul meu. O rectificare, atât îmi doresc, să spună că toate afirmaţiile la care a fost expusă Rona Hartner în acea emisiune nu sunt valabile. Au fost dezinformări care nu au nici o legătură cu realitatea, asta ar trebui lumea să înţeleagă. Oricum, cel mai mare prejudiciu îl face emisiunii “Te cunosc de undeva”. Noi lucrăm şi ne batem aici pentru o cu totul altă imagine”, a spus aceasta. Simona Gherghe şi Rona Hartner se afla acum în relaţii mult mai calde, împăcându-se după episodul de marţi seara din timpul emisiunii. Atunci, actriţa a părăsit platoul, în direct, supărată că a fost transmisă înregistrarea emisiunii „Marius Tucă Show” din 1999, în care s-a certat cu Corneliu Vadim Tudor şi în care a fost acuzată că ar fi avut relaţii intime cu fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.
Dacă în urmă cu două zile actriţă era foc şi pară de supărată, catalogând-o pe Simona drept „neprofesionista”, acum relaţia lor a revenit în limite normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *