Shadow

Valoarea diversității pentru mine

Departamentul pentru Relații Interetnice din cadrul Guvernului României (DRI) lansează concursul de eseuri cu titlul “Valoarea diversității pentru mine”. Pot participa la concurs tineri liceeni din România.

Fiecare dintre noi aparținem anumitei culturi, respectăm tradițiile, obiceiurile, valorile și stilurile de viață ale respectivei culturi. Scopul concursului este de a inspira societatea să reflecteze asupra modului în care fiecare dintre noi poate clădi o lume mai deschisă, în care cultura fiecăruia este recunoscută și respectată.
Liceenii interesați pot depune eseuri de maxim 2000 de cuvinte, format.doc., Docx sau pdf, până pe 18 mai 2014, prin poşta electronică la adresa de email: elena.cruceru@dri.gov.ro. Aplicanții sunt rugați să menționeze la subiect” Concurs de eseuri: Valoarea diversității pentru mine” Emailurile primite după 18 mai 2014 nu vor fi acceptate!
Eseurile trebuie să fie originale și să nu mai fi fost publicate! Eseurile pot fi trimise în limba română, maghiară sau engleză. Se vor menționa vârsta, localitatea de domiciliu și numele liceului în care aplicantul învață.
Din comisia de evaluare a eseurilor vor face parte trei evaluatori cu experiență în domeniul minorităților naționale și al relațiilor interetnice. Comisia va evalua eseurile până în data de 28 mai 2014 şi va publica rezultatele pe pagina web a Departamentului. De asemenea, câștigătorii vor fi anunțați prin email despre rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *