Shadow

Carmen Serban il face praf pe Leo de la Strehaia: “E dator vandut la toate cazinourile si toti interlopii”

Leo de la Strehaia si Carmen Serban continua scandalul care a explodat in urma cu cateva zile. Printul tiganilor a acuzat-o pe cantareata ca i-a facut vraji si l-a inselat de mai multe ori pe vremea cand erau impreuna.

Carmen Serban spune ca nu a umblat niciodata dupa banii lui Leo si ca acesta era deja casatorit cand a cunoscut-o. era atat de urata incat nici macar nu am putut avea erectie” Ce a putut sa declare unul dintre cei mai controversati barbatiDupa ce a acuzat-o ca i-a facut farmece si vraji pentru a-l tine aproape, Leo de la Strehaia pare sa nu mai incheie scandalul cu Carmen Serban. Solista s-a aratat nemultumita de competentele barbatului in intimitate, desi au fost iubiti sase ani.

“Relatia s-a terminat in urma cu 9-10 ani si a fost o relatie de 3 ani. Stiam ca traieste cu o tiganca de-ale lui, dar ca nu sunt casatoriti legal. Am aflat ca e casatorit cand am vrut sa plecam in America . Am iesit din aceasta relatie pentru ca nu se potrivea cu profilul meu. Nu m-a tinut cu bani. Eu am platit pentru el si pentru unchiul lui mese. si daca am lucrat la fabrica de pantofi, ce? E vreo rusine? El era un tigan oarecare din Strehaia, cu bani. El nu era Print, eu l-am facut asa pentru ca eu il vedeam ca pe un Print. Eu l-am cunoscut pe Leo cand a venit cu unchiul lui sa cant la nunta baiatului de unchiul lui. Eu eram intr-o relatie cu alt barbat de 4 ani”, a declarat Carmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *