Shadow

S-a terminat smecheria, nu mai canta-n Romania ! Ce se va alege de manelele lui Florin Salam si de ploile de bani din tiganie!

Dupa o pauza de sase luni, Florin Salam s-a intors pe scena. Insa, nu vrea sa cante in Romania , ci numai peste hotare. Motivul? In Europa, manelistul incaseaza si 20.000 de euro pe spectacol, fiind tratat de organizatori precum un rege.
In urma cu cativa ani, Florin Salam canta in la nunti si petreceri si pentru 1000 de euro. Acum, dupa ani de munca, in care a stat mai mult pe drumuri, departe de familie, manelistul a strans suficienti bani incat sa isi permita sa devina mai selectiv. Astfel, dupa o pauza de sase luni, in care o laringita periculoasa l-a impiedicat sa mai cante, Florin Salam a revenit pe scena si face spectacol la fel ca si pana acum. Insa, de data aceasta, cantaretul a preferat sa isi ia cantari numai inafara tarii, spre surprinderea tuturor. Acesta este si motivul pentru care gurile rele s-au grabit sa spuna ca manelistul are probleme cu diverse clanuri interlope din capitala si acesta este motivul pentru care sta ascuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.