Shadow

Loredana i-a sărutat picioarele lui Covaci pe scenă

Lori a susţinut primul dintre cele două spectacole anuale puse în scenă la Sala Palatului. Printre invitaţii artistei s-a numărat şi Nicu Covaci ( Phoenix ), care i-a provocat artistei o reacţie neaşteptată.
Miile de oameni strânşi să urmărească show-ul “Reveria”, la Sala Palatului, au avut parte de un moment unic în istoria showbizului românesc. După ce au interpretat împreună piesa “Mica ţiganiadă”, Loredana şi Nicu Covaci s-au îmbrăţişat prelung.
În ovaţiile din ce în ce mai intense ale publicului, artista a căzut în genunchi în faţa fondatorului Phoenix , i-a apucat picioarele cu mâinile şi i le-a sărutat în semn de respect şi mulţumire pentru faptul că a acceptat să cânte în spectacolul ei. A fost un moment plin de emoţie, recompensat din plin de spectatori.
Nicu Covaci nu a fost singura surpriză a serii. Printre invitaţi s-au mai numărat Marius Moga, Puya şi Roman de la Zdob şi Zdub, toţi protagonişti ai unor momente muzicale gustate din plin de public. Vedeta serii a rămas însă până la capăt Loredana.
Timp de două ore, diva a schimbat costum după costum, transformându-se de 11 ori, a cântat suspendată de tavanul sălii, a dansat alături de balet şi acrobaţi şi s-a lăsat plimbată printre spectatori într- un căruţ specia

Leave a Reply

Your email address will not be published.