Shadow

Mesaj de la rromi pentru Iohannis: “Sa baga tot tineretul la loc de munca! In Romania nu sunt bani

Bulibasa Dragos Stanescu, lider al rromilor din satul Zanea, comuna Ciurea, judetul Iasi, a declarat ca l-a votat pe Klaus Iohannis si l-a rugat, in felul lui, pe presedintele ales sa dea locuri de munca tineretului.

“L-am votat pentru ca-i un om tanar, si-un om puternic. Ca tara noastra a fost gatuita de Ceausescu si suntem Romania libera. Ce inseamna Romania libera? Pentru muncitori, sa aiba un loc de munca orisiunde. Unitatile astea mari care s-a desfiintat si nu mai are loc de munca sa baga tot tineretul la loc de munca, ca nenorocirea care se intampla in Romania se intampla din cauza ca la noi in Romania nu este bani”, a spus acesta, intr-o inregistrare postata peYouTube.

Comunitatea rroma a fost curtata intens de politicieni in campania electorala. PSD a incercat sa atraga voturile minoritatii rrome, incheind mai multe pacte cu liderii comunitatilor de rromi. Astfel, in Arges, bulibasa Dan Stanescu, care detine si titulatura de “rege international” si-a indemnat “supusii” sa voteze cu Victor Ponta.

“Asa cum mi-ati jurat mie ascultare si tatalui meu, regele international, astazi eu va cer voua la nivel de Romania si la nivel de diaspora ca sa-mi jurati credinta pentru votul din 16 noiembrie. Victor Ponta, presedinte. Asta votez eu, regele Dan Stanescu”, le-a spus el rromilor, care l-au aplaudat cu frenezie.

Rromi, in campanie: “Votez pe domnul Fonta. Sa ne mareste salaru. Ca sa are grija sa conduce tara!”

Declaratiile “supusilor” au creat insa un efect ilar. Intervievata de Realitatea TV si intrebata pe cine voteaza, o femeie de etnie rroma a spus: “Pe domnul Fonta. (De ce?) Sa ne mareste si noua salaru. Ca sa are grija sa conduce tara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.