Geta Burlacu s-a distrat alaturi de romi la o nunta tiganeasca. Cum a fost rasplatita vedeta

Interpreta a scris pe contul ei de pe facebook ca duminica a cantat, in premiera, la o nunta de romi. Geta a marturisit ca cel mai mult a impresionat-o mireasa.

“Mireasa a fost frumoasa, ca in filmele indiene… si, bineinteles, plina de aur”, a mai scris interpreta. Intrebata de un utilizator daca nu a ramas fara portmoneu si alte bunuri, vedeta a precizat ca totul a fost bine si ca s-a distrat de minune.
A strigat si “Amar” tinerilor insuratei. Acestia, insa, nu prea au inteles-o pe motiv ca la nuntile lor nu rasuna astfel de indemnuri. Contactata de Perfecte.md, vedeta a spus ca nunta a avut loc in capitala si ca a fost una foarte vesela. Interpreta a cantat  4 ore, iar pentru aceasta a fost rasplatita pe masura. Desi nu ne-a divulgat suma exacta, Geta a lasat sa se inteleaga ca bugetul ei a crescut, datorita acestei nunti, cu aproximativ o mie de euro.
La cererea mesenilor, Geta a cantat piese lautaresti si populare, nu si tiganesti pentru ca, spune ea, nu le cunoaste. Vezi mai jos una dintre piese care a ridicat nuntasii in picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.