Shadow

FLORIN SALAM PE SCENA, DUPA 6 LUNI DE PAUZA!

Fanii sunt in delir! Manelistul Florin Salam a revenit pe scena dupa o pauza de sase luni! Concertul a avul loc intr-un club de fite din Roma, acolo unde Salam a cantat in prezenta a peste 2.000 de oameni. Incantati, cu totii au aruncat cu bani catre el.
Manelistul Florin Salam a avut grave probleme de sanate si a fost chiar la un pas de a-si pierde vocea. O laringita pacatoasa l-a tintuit la pat, ba chiar a fost si internat o buna bucata de vreme, iar medicii erau rezervati in privinta sanselor sale de a reveni pe scena. Iata, ins,a ca manelistul a avut un inger pazitor si, la mai bine de sase luni de la incindent, acesta si-a recapatat glasul si a inceput sa cante, din nou. Desi a tinut secret faptul ca si-a reluat activitatea muzicala, cel care l-a dat de gol a fost chiar bunul sau prieten, make-up artistul Adrian Pescariu, incantat de prestatia manelistului:
“Dragi prieteni, am sa impart cu voi bucuria a milioane de romani si anume intoarcerea pe scena a celui mai iubit solist de manele. Vineri seara, Florin a fost invitatul special al unui club din Roma, pentru comunitatea de romani si a cantat pentru peste 2000 de oameni. Acest lucru nu poate decat sa ma faca mandru ca il cunosc si este prietenul meu”, a scris acesta, pe pagina sa Top Make-up Adrian Pescariu.
Florin Salam este, fara doar si poate, unul dintre cei mai indragiti manelisti din Romania. Artistul are milioane de fani in intreaga lume, iar acestia ar face orice pentru a-l vedea pe idolul lor in carne si oase. Astfel, la concertul sau de revenire, peste 2.000 de oameni s-au calcat in picioare pentru a-l asculta pe Salam.
Au fost atat de incantati de prestatia artistului incat nu au stat pe ganduri si au aruncat su sutele de euro pe scena, pentru dedicatii. Spectacolul a fost unul de-a dreptul incendiar, iar Salam a fost coplesit de eomtii cand a vazut cat  de bine a fost primit, dupa o pauza atat de mare.Si nici vocea nu i-a facut probleme, semn ca recuperarea s-a facut ca la carte.
In Romania va canta abia de anul viitor
In urma cu jumatate de an, atunci cand a fost internat, Salam a fost la un pas de a-si pierde vocea. Acum, ca a reusit sa revina pe scena, medicii l-au avertizat sa fie cu bagare de seama si sa nu faca excese. Astfel, Salam a decis ca, pana la sfarsitul anului, sa accepte doar un numar restrans de concerte, do9ar in strainatate, pentru a-si proteja glasul. De la inceputul anului viitor, manelistul va reveni si pe scenele din Romania, iar momentul este asteptat cu nerabdare de milioane de fani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *