Shadow

Baştanii analfabeţi sfidează agresiv o ţară întreagă

Malin_Bot2-465x390Din motive greu de priceput niciun guvern nu a fost capabil să acţioneze împotriva evaziunii fiscale din zona clanurilor de rromi. În consecinţă, de ani de zile, societatea asistă uimită la un fenomen inexplicabil: clanuri de analfabeţi etalează tot mai mult lux şi defilează cu averi pur şi simplu inexplicabile legal.
Timişoara este un oraş aproape acaparat de trei clanuri de rromi analfabeţi milionari: Cârpaci, Covaci şi Stancu. Cu afaceri neclare în Germania, clanurile au reuşit să producă bani folosiţi de ani de zile pentru afaceri imobiliare cu case naţionalizate. Au beneficiat de sprijin din partea administraţiei fostului primar Gheorghe Ciuhandu şi continuă să sfideze un oraş întreg sub noul primar, Nicolae Robu. O situaţie explicabilă pentru cei care ştiu cine sunt funcţionarii corupţi de clanurile baştanilor şi cum au rămas aceşti funcţionari pe funcţii după ce s-a schimbat primarul.
Zilele trecute unul dintre clanuri a blocat o stradă pentru o nuntă cu lăutari şi tot exhibiționismul analfabeţilor cu foarte mulţi bani. Legea pedepseşte şi tulburarea ordinii publice şi blocarea fără drept a circulaţiei pe un drum public. Cu toate acestea Poliţia a asistat pasivă la spectacolul grotesc de incultură şi lux inexplicabil care sfida un oraş întreg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *