Shadow

Viitorii campioni ai României

viitorii-campioni-ai-romaniei-435-1Manuel Stoica şi Alfred Stoica au fiecare vârsta de 13 ani şi sunt veri primari. În urmă cu tre ani, cei doi nu ştiau absolut nimic despre luptele greco-romane. Astăzi, datorită perseverenței lor şi a antrenorului Marcel Grigore, de la C.S. Botoşani, cei doi sunt campioni naţionali şi internaţionali în acest sport.
Manuel Stoica este cel mai în vogă luptător al judeţului, terminând în forţă anul competiţional 2014.
Sportivul legitimat la C.S. Botoşani şi pregătit intens de instructorul Marcel Grigore a reuşit să uimească asistența cu talentul său la ultimul concurs internaţional la care a participat, în memoria multiplului campion al Ucrainei, maestrul sportiv V.D. Demianoha, competiţie care a avut loc în localitatea Termopil.
În limitele categoriei 35 de kilograme, micuţul sportiv a câştigat primul loc şi distincţia pentru cel mai tehnic luptător din concurs.
Manuel a câştigat şase meciuri prin tuș şi superioritate. ’’ Mă bucur nespus de mult pentru că a încheiat în forţă acest an. Veţi vedea că acesta este doar începutul pentru acest copil’’ a declarat Marcel Grigore.
Un alt sportiv pregătit de același antrenor este Alfred Stoica, care de asemenea a fost la un pas de a urca pe podium dar a fost stopat în drumul său către medalii de nimeni altul decât vărul său Manuel Stoica.
‘’Sunt foarte mândru de sportivii mei, pentru rezultatele obţinute în acest an în cadrul competiţiilor interne cât şi internaţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *