Shadow

RISCUL MESERIEI. Polițișt la un pas să fie OMORÂT de rromi. Bărbatul a trebuit operat pe creier

mascati-descinderi-07-resize-465x390Alertă de gradul zero printre polițiști. Un coleg al lor a ajuns în stare critică la spital după ce a fost atacat cu o cărămidă și rănit grav în zona capului de un rrom recalcitrant, în timpul unei misiuni.
Un agent de la Secția 2 Poliție din Tmișoara a ajuns luni în stare gravă la Spitalul Județean dși a fost operat de urgență. Alături de colegii săi agentul șef Cristian Iliescu a intervenit, azi noapte, pentru a aplana un scandal izbucnit între mai mulți etnici rromi din cartierul timișorean Kuncz. Polițiștii chemați de vecini s-au trezit înconjurați de zeci de rromi, la un pas să fie linșați. Până să sosească întăririrle, rromii au sărit la atac, aruncând în oamenii legii cu ce apucau. O cărămidă l-a lovit direct în cap pe agent, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, iar azi dimineață a fost supus unei intervenții neurochirurgicale. Polițiștii de la Secția 2 au reușit să iasă din zonă sub protecția mascaților.
Conform raportului medicului legist, viața polițistului a fost pusă în pericol. Dintre toți atacatorii, polițiștii de la Secția 2 au identificat doar șapte, cinci bărbați și dpuă femei, care azi au fost duși la audieri. Dosarul în care sunt cercetați a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, fiind efectuate investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *