Zeci de rromi ”regali” AU BLOCAT UN BULEVARD în fața unei maternități din Timișoara I

unnamed-17-465x390Zeci de rromi au blocat, miercuri după-amiază, un bulevard din Timișoara. Ei au venit cu mic, cu mare în fața Clinicii de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean, pentru a-și însoți la spital o rudă.
Mare forfotă, miercuri, pe bulevardul Victor Babeș din Timișoara. Aproximativ 100 de rromi, de toate vârstele  s-au adunat în fața Clinicii de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean. Au venit cu mașinile și au ocupat trotuarele. Trecătorii care au ajuns în zonă au fost nevoiți să-i ocolească, deoarece aceștia pur și simplu au acaparat căile de comunicație.
Rromii, din Lugoj și Arad, după cum ne-au spus, au venit ”în vizită” la spital, la o rudă bolnavă, care a mecesitat internarea, în această dimineață. Mai întâi au vizitat-o pe rând pe femeie, apoi s-au pus să aștepte, în stradă, vești de la medicii care se ocupă de ea.
”Noi suntem o familie regală și am venit din Lugoj. Alții sunt din Arad. Avem aici internată în spital o rudă de-a cumnatului meu. A fost operată săraca. Acum stăm aici să vedem ce mai zic medicii”, a explicat una dintre femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.