Shadow

Incredibil! Liviu Guta a cantat “Ia-ti mireasa ziua buna” la o nunta de rromi in America! Imagini fabuloase cu hora-n curte!

nuntaCine are impresia ca traditiile romanesti nu au ajuns departe, se insala amarnic! Au ajuns pana in statul Huston (SUA), unde o familie de rromi a facut o nunta ca la carte, cu hora in curte, cantecul si gatitul miresei, totul fiind animat de Liviu Guta.
Sunt multi romani care au incercat sa se debaraseze de traditii, atunci cand vine vorba despre nunti, preferand, cei mai moderni dintre ei, sa imprmute din obiceiurile occidentale, chiar americane, cu ceremonii in aer liber, spre exemplu.Dar iata ca romanii plecati in strainatate isi doresc cu ardoare ca, in cele mai importante momente din viata lor, sa aduce in casele lor din traditiile romanesti, pentru a diminua, astfel, dorul de casa, si pentru a se simti mai aproape de obarsie. Este si cazul unei familii de rromi stabilite in Huston, America, mirii Liliana Ana Maria Barbu si Marcel Norris, care au roganizat o nunta ca la carte, de nparca s-ar fi aflat intr-un sat pitoresc din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *