Shadow

Ţigani de America. Ralph Macho: de la Karate Kid, la imperiul magazinelor de ghicit

tigani-de-america-ralph-machoDacă îţi imaginai că ţiganii ştiu numai să ghicească viitorul, înseamnă că nu-i ştii prea bine. Cunoaşte familia Johns: cinci fraţi, printre care un vânjos om de afaceri de vârstă mijlocie, cu vise mari, şi un frate mai tânăr temperamental, toţi muncind pentru a duce mai departe moştenirea tatălui lor; un cap de familie suferind; o matroană care ghiceşte viitorul; o adolescentă care visează să devină actriţă; un adolescent a cărui iubită face parte din familia rivală; şi un tânăr care nu prea pare pregătit să preia afacerea familiei.
Familia Johns este una dintre cele mai importante familii de ţigani din Manhattan. În noul serial din nouă părţi, “Ţigani de America”, oferit de producătorul executiv Ralph Macchio (da, îl cunoaşteţi, este puştiul din Karate Kid), camerele de filmare prezintă eforturile acestei familii de a-şi menţine poziţia în comunitate şi de a-şi extinde imperiul de magazine de ghicit în ciuda conflictelor şi dramelor permanente din familie.
VIP. Ralph Macchio este un actor italiano-american (şi un pic grec), cel mai bine cunoscut în rolurile Daniel LaRusso din seria ”Karate Kid” sau Billy Gambini din ”My Cousin Vinny”. Recent, el a concurat în sezonul al 12-lea al emisiunii ”Dancing with the Stars” şi a fost numit unul dintre cei mai sexy bărbaţi în viaţă de revista People în 2011. Dar Macchio lucrează şi în spatele camerei şi este producător executiv al serialului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *