Shadow

Connect-R: “Ce se intampla acum cu rromii e dureros! Locuiesc la marginea oraselor mari si fac lucruri rusinoase”

connecterConnect-R a ajuns cunoscut peste hotare atat cu ajutorul muzicii sale dar si pentru faptul ca este de origine rroma. Artistul a acordat de curand un interviu pentru ziarul spaniol El Mundo in care vorbeste despre problema rromilor din Romania, dar si din Europa.
Acesta este de acord cu decizia presedintelui Sarkozy de a expulza rromii in tarile lor de origine si crede ca acesta actiune trebuie sa continue.”Ceea ce se intampla acum cu rromii e dureros. Locuiesc la marginea oraselor marisi fac lucruri rusinoase. Deportarile trebuie sa continue. In primul rand cred ca omul este opera lui Dumnezeu si ca va fi nevoie de timp pentru ca poprul rrom sa ajunga la o stabilitate”, a declarat Connect-r pentru El Mundo. Connect-R a mai vorbit deschis si despre felul in care sunt perceauti rromii in tara noastra.
“Cert e ca in Romania opinia publica nu e favorabila in cazul rromilor. Ideea ca sunt oameni in care nu poti avea incredere este comuna. Sunt putini care le iau apararea rromilor in mod public”, a mai spus Connect-R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *