Shadow

Incredibila poveste a beizadelei care plimba doi pui de lei cu masina! A fost adoptat de o familie de rromi si traieste boiereste

beizadeaNecunoscut pana mai ieri, tanarul Florin Filip Mocanu a devenit “vedeta” dupa ce, zilele trecute, a ajuns la Politie acuzat ca detine doi pui de lei pe care-I plimba peste tot. a aflat povestea uluitoare a baizadelei .
Unii au masini scumpe, altii invart femeile pe degete, altii “sparg” mii de euro intr-o singura seara, in club sau intr-o singura zi de cumparaturi, la mall. Cam acesta ar fi profilul beizadelei autohtone, dar iata ca zilele trecute si-a facut loc in peisaj un personaj mai cu mot.Este vorba despre Florin Filip Mocanu, un tanar de numai 19 ani, din Targu-Jiu, care s-a falit pe un site de socializare cu doi pui de lei, pe care i-a plimbat peste tot prin oras si pe care i-a etalat, ca de décor, la bordul masinii sale care a costat peste 50.000 de euro. Numai ca fudulia lui n-a trecut neobservata, iar oamenii legii s-au sesizat, chemandu-l sa dea cu subsemnatul: “M-am trezit cu politistii peste noi, o adevarata desfasurare de forte. Au venit cei de la Arme, cei de la Directia Sanitar Veterinara sa ma intrebe unde sunt puii de lei. Mi-am dat seama despre ce este vorba. Nu am niciun animal in casă. Le-am explicat ca totul a fost o gluma. Am vrut doar sa ma dau mare pe Facebook, sa impresionez”, a povestit Florin, dupa ce a iesit de la sectia de Politie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *