SUA îi caută în continuare pe rromii care au furat acum un an bijuterii de 1,7 mil. dolari

Poliţia din Houston, SUA, caută în continuare o familie de Români de etnie rromă la un an după ce aceştia au au furat bijuterii în valore de 1,7 milioane de dolari dintr-un magazin, potrivit khou.com.
Camerele de supraveghere ale magazinului jefuit au surprins felul în care suspecţii au reuşit să fure o cantitate majoră de bijuterii şi lingouri din seif. Metoda folosită a fost aceea a diversiunii, în care câţiva dintre membrii familiei de rromi ţineau proprietarul de vorbă, în timp ce una dintre femei s-a strecurat până la seiful din spate şi a furat tot ce a găsit.Câţiva dintre suspecţi au încercat, după câteva zile, să vândă bijuteriile în New York, ceea ce a dus la identificarea a patru dintre membrii familiei, drept Ion Miclescu (40 de ani), Constantin (29 de ani), Ileana Miclescu (44 de ani) şi Mirela Miclescu (31 de ani). Poliţia spune că toţi sunt originari din acelaşi oraş românesc, însă legăturile de rudenie între ei nu sunt clare.
Ileana Miclescu este arestată în Canada momentan, şi urmează să fie extrădată în SUA. Ceilalţi suspecţi sunt în continuare în libertate.goana_191107

Leave a Reply

Your email address will not be published.