Shadow

O elevă de 12 ani a născut o fetiţă! Abia îşi încheie şireturile, dar puștoaica din Dolj a rămas însărcinată

mama-la-12-ani-6-act-1Nu ştie să-şi şteargă nasul şi de abia îşi încheie şireturile, dar a rămas însărcinată. La doar 12 ani, Carmen Virginia a devenit ”un copil cu un copil”. Vinovatul este un oacheş de 22 de ani, Mihai, care a făcut-o pe micuţă să îl vadă pe post de Făt-Frumos. S-au văzut, s-au plăcut şi hop, a apărut o fetiţă de 3,4 kg.
În loc de rod al unei iubiri ca-n poveşti, Carmen Virginia din comuna Cernele, judeţul Dolj, a devenit probă în procesul care îl va arunca pe tată direct în puşcărie. Fetiţa de 12 ani a născut marţi, 24 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar Poliţia şi autorităţile s-au autosesizat imediat. În mintea fetei, Mihai de 22 de ani, din Târgu-Jiu, a fost Brad Pitt. Cum a sedus-o şi ce i-a spus nu ştie nimeni, cert este că ”a făcut-o cu capul şi a lăsat-o grea”, după cum spun vecinii.
„Un tânăr de 22 de ani din Târgu-Jiu va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor, după ce concubina sa de doar 12 ani a adus pe lume un copil, la SJU Târgu-Jiu. Fata este din Dolj”, spun reprezentanţii IPJ Gorj. Şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj au deschis o anchetă şi i-au anunţat pe colegii de la Dolj despre situaţie: „A venit în Gorj pentru că are o relaţie cu un bărbat din care a rezultat un copil. Băiatul este major. Noi ne-am autosesizat şi am deschis o anchetă. O să purtăm o corespondenţă cu DGASPC Dorj să vedem ce se poate face cu fetiţa, dar şi cu mama“, a spus Corina Drăgan, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *