Timp de preparare: 30 min
Timpul de gatire: 45 min
Gata in: 1 ore, 15 min
Ingrediente
800 g pulpe de gâscă
maghiran
oregano
sare grunjoasă
piper mozaic boabe şi măcinat
150 ml vin roşu
ulei de măsline
400 g dovleac
orez pentru garnitură
50 g unt
morcovi
1 legătură pătrunjel
Preparare:
Se amestecă oregano, maghiran, piper, sare, ulei şi unt topit şi se ung bucăţile de carne. Se bagă în cuptor, la foc potrivit, şi se stropesc din când în când cu sosul din tavă.
Separat, se curăţă dovleacul, se taie cubuleţe şi se pune să fiarbă în apă cu sare. Se scoate apoi, se scurge şi se pasează. Piureul se toarnă peste carnea din tavă.
Orezul se fierbe cu morcovii. La final, se pune şi pătrunjelul tot.
Poftă bună!