Shadow

Este rom şi este mândru! Nicolae Feraru a fost premiat pentru întreaga carieră artistică de Barack Obama

Nicolae feraruNicolae Feraru este un ţambalist de succes pe “tărâmul făgăduinţei”. Artistul român a sus­ţinut un recital la Librăria Congresului, la care a participat şi Joe Biden.
A plecat din România de peste 25 de ani, dar “acasă” spune tot ţării noastre. Nicolae Feraru este un ţambalist de succes pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, iar acest lucru este confirmat şi de distincţia primită de la preşedintele Barack Obama. De asemenea, el este unul dintre singurii români care se poate mândri că a dat mâna cu Bill Clinton, Barack Obama şi Joe Biden.
“Sunt stabilit împreună cu familia de 25 de ani în SUA, eu cânt cu ţambalul, cântăm în comunităţile româneşti de acolo. (…) Am cântat împreună cu formaţia mea, cu fiul meu, cu Sile Dorel pentru mari personalităţi din Statele Unite ale Americii printre care se numără şi fostul preşedinte, domnul Bill Clinton, domnului primar, guvernator de acolo, precum şi alte oficialităţi foarte mari. (…) Toate acestea pelegrinări artistice pe care noi le-am făcut în timp au adus la cunoș­tință faptul că eu sunt o personalitate artistică în Statele Unite ale Americii şi vreau să menţionez că atât guvernul american, cât şi poporul american ştiu să aprecieze foarte mult valorile artistice, neavând importanță din ce ţară sunt ele. Cu atât mai mult aducem o onoare şi cinste acestei ţări binecuvântate de Dum­nezeu”, a spus maestrul Nicolae Feraru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *