Shadow

Patru romi au ajuns la spital după un conflict cu doi ciobani

cioban_04_179e612454Doi ciobani băuţi s-au întâlnit în miez de noapte cu patru tineri rromi, de asemenea băuţi. Deşi nu se cunoşteau, conflictul a fost gata izbucnit. Cum ciobanii se întorceau spre stâna din localitatea Coveş, judeţul Sibiu, iar tinerii rromi se întorceau din aceeaşi direcţie într-o căruţă, ciobanii au crezut că aceştia au fost să le fure mioarele. Aşa că au scos cuţitele.
Tinerii rromi au ajuns la spital, răniţi, iar unul dintre ei este în stare critică, după ce unul dintre ciobani i-a tăiat burta.
“A venit cu plagă abdominală înjunghiată, în stare de şoc hemoragic şi şoc traumatic. A fost operat de urgenţă, iar acum este internat la Terapie Intensivă, sedat şi intubat. Este stabil hemodinamic şi monitoriazat permanent de medici”, spune Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.
Alţi trei tineri au fost duşi la Spitalul din oraşul Agnita. Unul, de 18 ani avea răni tăiate la nivelul capului, zona parietală, altul, tot de 18 ani, era tăiat la antebraţ, iar un adolescent de 15 ani avea rană tăiată la nivelul umărului, zona scapulară. Niciunul nu a rămas internat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *