Efectele pozitive ale Campaniei “Totul pentru sănătate, totul pentru educaţie”

efectele-pozitive-ale-campaniei-totul-pentru-sanatateCampania a demarat în luna octombrie 2015, iar efectele pozitive au apărut în anul 2015 Astfel încât analize medicale gratuite au fost facute in peste 35 de judeţe printre care Botoşani, Vaslui, Bacău, Suceava, Constanţa, Cernavodă, Mureş, Cluj.
Începând cu 2001, romii au constituit subiectul mai multor politici publice (Strategia Guvernului de îmbunătăţire a situaţiei romilor, Programului Naţional Antisărăcie şi de Promovare a incluziunii sociale şi Memorandumului Comun de Incluziune Socială). Dezideratele tuturor acestor politici sunt îmbunătăţirea situaţiei romilor, reducerea sărăciei şi a excluziunii sociale, promovarea susţinută a unei societăţi coezive şi inclusive şi promovarea politicilor active de incluziune socială a Romilor (Deceniul), toate aflate în legătură cu Planul Naţional de Dezvoltare 2007-2013.
Campania “Totul pentru sănătate, totul pentru educaţie”, este cea mai amplă acţiune a Asociaţiei Partida Romilor “Pro-Europa” în domeniile sănătăţii şi educaţiei, justificându-se rezultatele foarte bune, obţinute în ultimii 7 ani de asociaţie în derularea campaniei educaţionale desfăşurată la nivel naţional, cu titlul “Noi îţi dăm recomandare”, campanie, în cadrul căreia, Partida Romilor Pro-Europa a înregistrat aproximativ 40.000 de beneficiari.
Scopul campaniei este acela de a creşte accesul etnicilor romi la serviciile publice de sănătate şi educaţie. În acest sens campania va avea o dimensiune naţională, desfăşurându-se în peste 35 de judeţe ale ţării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.