Locuri de munca pentru rromi

act-bursa_5417Persoanele de etnie rroma aflate in cautarea unui loc de munca sunt asteptate vinerea viitoare la bursa de joburi dedicata acestei comunitati ce va fi organizata la Bucuresti de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM). Actiunea va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic Petru Maior din bd. Timisoara nr 6. Potrivit oficialilor AMOFM, pana ieri isi anuntasera participarea 80 de agenti economici, cu o oferta de 1.991 de locuri de munca din toate categoriile, atat
Persoanele de etnie rroma aflate in cautarea unui loc de munca sunt asteptate vinerea viitoare la bursa de joburi dedicata acestei comunitati ce va fi organizata la Bucuresti de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).
Actiunea va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic Petru Maior din bd. Timisoara nr 6. Potrivit oficialilor AMOFM, pana ieri isi anuntasera participarea 80 de agenti economici, cu o oferta de 1.991 de locuri de munca din toate categoriile, atat pentru cei cu studii superioare, cat si pentru cei cu studii medii, muncitori calificati sau necalificati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.