O alta iesire homofoba si rasista a Mihaelei Radulescu – “Rromii nu mai sunt la moda. Acum fura GAY-ii din Romania”

mihaelaSe pare ca Mihaela Radulescu nu se lasa pana nu-si taie craca de sub picioare. In urma cu putin timp, vedeta PRO TV a mai scris pe contul personal de Facebook un comentariu plin de homofobie si rasism, in care ii ameninta cu puscaria pe gay-ii care ar fi facut pagina de Facebook – Mihaela Rădulescu susține comunitatea LGBT.
O alta iesire homofoba si rasista a Mihaelei Radulescu – “Rromii nu mai sunt la moda. Acum fura GAY-ii din Romania”
Tineti cont ca jurata de la Romanii au talent nu are nicio dovada ca autorii farsei ar fi gay sau hetero, dar asta nu o opreste din delirul homofob si rasist:
Buna dimineata, Comunitate GAY. Ma rog LGBT. Constat ca pagina falsa, ILEGALA, care mi-a FURAT identitatea, imi foloseste numele, poza si vorbeste in numele meu, CU NUMELE DVS OFICIAL pe PERETE, respectiv LGBT- comite toata seria de infractiuni penale…care se pot comite in spatiul virtual. Mai vad si ca Maurice Munteanu, fashion editor la Elle Romania sustine infractiunea.
Apoi, face un comentariu rasist, sugerand ca toti rromi erau hoti pana acum… lucrurile s-au schimbat pentru ca i s-a demonstrat ca si “GAY-ii” fura:
Deci, stati linistiti, rromii nu mai sunt la moda. Acum fura GAY-ii din Romania, mai ales daca au si sustinere din partea gay-ilor “spalati”:))). Eu, ca cetatean roman, nu mai am dreptul la numele meu, la identitatea mea – pentru ca nu am voie sa atac comunitatea GAY- LGBT. Really ?! Astia chiar cred ca legile de la noi sunt facute toate cu fundul ?! Maurice, esti dezamagirea mea cea mai crunta, din lumea gay-lor pe care-i credeam in regula. Te asociezi cu infractorii ? Sustii mizeria aia ? Si scrii la revista Elle ?!…. Unde, teoretic, suntem colegi ?! Thanks, dar nu cred ca mai vreau…
Adicatelea, ce e mai politically correct, sa sustii LGBT -( in cazul de fatza, niste gay de doi bani, infractori de rand, de vreme ce fura si inseala)…. sau sa sustii infractionalitatea ? Ca eu nu mai vad logica. Poate pentru ca ea nu mai exista si s-a pierdut in spatele lozincilor despre minti deschise, toleranta bla bla bla ?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.