POLIŢIŞTII IONIŢĂ ŞI GEANI AU REUŞIT SĂ CIVILIZEZE ŞOFERII VÂLCENI

Sapca-Cascheta-politia-animalelor-L118_3089701_1386315334Am vorbit şi acum câteva zile despre caracterul românilor. Vreau acum să vă prezint câteva consideraţii despre caracterul poporului nostru. Roman si rrom.

De ce suntem noi, românii, si rromii atât de invidosi, răi, egoişti, agresivi unii cu alţii? De ce nu putem să respectăm valoarea, de ce nu suntem uniţi? Suntem o naţie care are o plăcere să facă rău celor de lângă ei. Ionita, seful IJP Vâlcea, si comisarul sef Geani, seful politiei circulatiei vâlcene, au civilizat soferii. Rata acidentelor de circulatie la Vâlcea este ce mai mica din Romania prin prevenire, nu prin amenzi si luare de premise.
Zilnic, in traficul vâlcean se intampla mii de cazuri de discriminare. De fapt, tot ce inseamna trafic in judet este un mare haos, o mare jungla, o mare mahala in care trebuie sa supravietuiesti cum poti. Nu mai publicam articole cu povesti menite sa sensibilizeze, nici nu mai enumeram proastele obiceiuri marlanesti ale soferilor care sunt nervosi la volan si duc la violente fizice sau verbale. E greu sa te stapanesti in trafic, cu alte sute de soferi care circula fiecare in legea lui. Problema este cand toti acesti nervi acumulati de frustrari la volanul masinii erup. Fa, proasto!, pitipoanco, blonda proasta, loganistule, cioroiule, tataie, taranule, si asa mai departe? Chiar daca, de anul acesta, soferii care aduc injurii altor participanti la trafic trebuie sa raspunda in fata legii. Iata care sunt cele mai intalnire exemple de discriminare in traficul din Romania. Spune-ne ce parere ai despre violenta verbala si fizica din traficul . Tot vorbim cu admiraţie despre istorie, literatură şi alte câteva domenii unde am avut compatrioţi celebri în lume. Dar ne întrebăm, cât a mai rămas în caracterul nostru de la acei oameni? Aproape nimic, spun asta pentru a fi optimist. Atentie soferi! Nicoleta (Bety) nu mai va ia carnetul si nu va mai amendeaza! Pe lângă caracterul de impunere a legii a.g Bety politista de la circulatie rutiera urmăreşte şi informarea participanţilor la trafic (indiferent de calitatea acestora), asupra importanţei respectării regulilor rutiere. Da, stiu ca rolul agentilor de la politia rutiera este sa previna accidentele, numai prin simpla lor prezenta. Si sa avertizeze soferi nesimţiti , nesimţirea aceea crasă, care consternează, merge întotdeauna mînă-n mînă cu prostia. Nu poţi fi nesimţit autentic fără să fii mai întâi un prost autentic.Sapca-Cascheta-politia-animalelor-L118_3089701_1386315334

Leave a Reply

Your email address will not be published.