Shadow

Ce ţigăncușe bune avem, mânca-ţi-aş!

Ana-Maria-Gheorghe_063df3971eShowbizul nostru se poate lăuda cu diversitatea sa. Printre femeile care au reuşit să-i înnebunească pe bărbaţii din România şi să devină adevărate staruri se numără mai multe vedete care au origine rromă. Evident, şi poveştile lor de viaţă sunt la fel de savuroase ca şi cultura romani, ele fiind nevoite să fugă de acasă pentru a nu fi măritate de la 15 ani, conform tradiţiei.

 

Ana Maria Gheorghe s-a înscris la liceu pe ascuns
Frumoasa Ana Maria Gheorghe provine dintr-o familie de ţigani turci, care ţinea foarte mult la tradiţie, ea fiind singura din neam care a reuşit să se rupă de obiceiurile rrome. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru “Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV, ea a povestit că a fost la un pas să fie forţată să se mărite la 15 ani şi că s-a înscris la liceu pe ascuns. Apoi a ajuns la facultate şi a pozat pentru Playboy, fiind, pentru o vreme, şi prezentatoare TV.
Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, pasionată de TV şi de vioară
Ioana, fata celebrului politician şi violonist Mădălin Voicu, este, la fel ca şi tatăl ei, pasionată de vioară. Mai mult, sub numele de VJ Vanessa, a făcut carieră în showbiz ca prezentatoare TV la Music Chanel şi ca fotomodel, având câteva apariţii notabile şi pline de senzualitate pe podiumurile de modă şi în reviste glossy. Evident, frumuseţea tinerei de 23 de ani nu a trecut neobservată de grupul “playboy-lor de Dorobanţi”, bruneta fiind curtată, de-a lungul timpului, de Alex Erbaşu, Syda sau Codin Maticiuc.
Rona Hartner a spălat parbrize la Piaţa Romană
Chiar dacă nu provine dintr-o familie ţigănească, actriţa Rona Hartner (foto) e pasionată de cultura romani şi se caracterizează ca fiind rromă. Ea a povestit, acum ceva vreme, într-un interviu, că a spălat parbrize în zona Pieţei Romane din Bucureşti şi că a avut chiar şi incidente neplăcute, fiind nevoită să se bată cu un rrom înarmat cu o sabie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *