Un actor de stand-up comedy face misto de rromi. Iata-i “teoria” despre originile tiganilor care, cica n-ar fi venit din India ci… din Japonia! Vezi care sunt “argumentele” comediantului!

comediantTeo sustine, bineinteles, in gluma, ca tiganii se trag de fapt din… japonezi, nu din India asa cum stim cu totii!
“Una dintre primele informatii care le-ar putea plasa originile in zona nipona e faptul ca palatele tiganesti cu turnulete sunt copii ale celebrelor temple japoneze. Iar in altercatii tiganii folosesc exclusiv sabii ninja!”, glumeste Teo
Actorul isi continua pamfletul: “Tenul inchis al rromilor este de fapt un costum ninja resorbit in piele! Iar termenul “barosan” nu e folosit “corespunzator”. Corect ar fi… baro-san!” isi continua actorul “teoria”, facand si un joc de cuvinte. Astfel, originea cuvantului “barosan” este din limba rromilor. “Baro” inseamna mare iar “san” chiar e un termen din limba japoneza si inseamna “domnul”!
Comediantul face parte din trupa “Teo, Vio si Costel” care sustine show-uri de stand-up comedy prin toata tara si, cel mai des in localul bucurestean Club99. De putin timp el a inceput sa realizeze o rubrica in cadrul unui show online numit Sector 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published.