Imaginile nesimtirii romanesti in Anglia! Rromii astia si-au instalat tabara langa un monument memorial din Londra! O sa iti fie rusine de conationalii tai!

tigani monumentDin cauza unor astfel de imagini am ajuns sa ne facem de ras in toata lumea si de aceea strainii nu ne privesc cu ochi buni. O gasca de rromi au reusit sa degradeze si mai rau imaginea Romaniei in afara granitelor tarii.
Grupul de rromi se comporta exact ca in Evul Mediu si si-au instalat tabara langa un memorial al victimelor unor bombardamente. Memorialul se afla in Hyde Park din Londra si este un punct de interes national. Mai mult de atat, premierul britanic, David Cameron si-a programat o vizita la memorial saptamana viitoarAsta nu i-a impiedicat deloc pe oamenii acestia sa isi amplaseze tabara aici. Dorm pe cutii de carton, isi fac nevoile fiziologice in parc si degradeaza vizual totul in jurul lor.
Politia din Marea Britanie a luat masuri impotriva lor, dar oamenii se intorc mereu pe strada si revin in Hyde Park, locul pe care il considera casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.