Shadow

Astazi s-a primit „marfa” la Politia Local

tigani-piatra-neamtAstazi a fost zi de receptie cersetori la Politia Locala . Trebuie sa precizam ca astfel de actiuni sunt intreprinse periodic de Politia Locala . Cersetorii sunt adunati din oras si trimisi fiecare in localitatile lor de origine, peste 75% nefiind din Piatra Neamt .
Ce este de remarcat este faptul ca cersetorii nu mai sunt cei de alta data pe care ni-i amintim de la capatul podului sau de la poarta bisericii. Noile generatii de cersetori sunt foarte agresive si insistente, iar ce este de condamnat este faptul ca mai toti isi folosesc copiii ca unelte de induplecat mila publica.
Acesti copii folositi la cersit sau efectiv trimisi la cersit de catre parintii care stau acasa si isi ineaca amarul in alcool sunt viitori infractori ai societatii in care traim. Inca de la varste fragede ei invata ce inseamna sa fii dur ca sa impresionezi semenii , invata sa consume alcool si substante halucinogene, iar de aici pana la infractiune distanta este foarte scurta.
O parte dintre acesti copii au deja comportamente deviante grave cum ar fi autoflagelarea. Discutand cu un astfel de grup de copii care se automutileaza periodic, acestia au povestit ca nu simt nici un fel de durere si o fac dintr-un sentiment de barbatie si pe deasupra cine are cicatrici mai urate este mai temut si mai respectat de ceilalti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *