De ce a dat Politia ORDINUL BIZAR 666 care cere oamenilor sa stea in case NOAPTEA. Pana si TEMUŢII MASCAŢI nu mai lucreaza noaptea din acest motiv

politiaO altă consecință a deciziei „satanice” de la Satu Mare: o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm a fost atacată de 40 de rromi. Până au venit ajutoarele, agresorii au fugit. Conducerea Poliției Române a cerut explicații. În urma dezvăluirilor făcute în ediția de joi a „Evenimentului zilei”, referitoare la Ordinul  care prevede că polițiștii de la Judiciar și cei de la Rutieră nu lucrează exact în perioada în care au loc cele mai multe infracțiuni, conducerea Poliției Române a cerut explicații conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare.
Documentul semnat de inspectorul șef Florentin Vlad precizează că lucrătorii de la Judiciar și de la Rutieră nu lucrează în perioada în care au loc cele mai multe infracțiuni. Mai exact: cei de la Judiciar între orele 8.00 și 16.00, iar cei de la Rutieră până la ora 22.00. Răsfoind ordinul, am descoperit că nici „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) nu au program de lucru noaptea: sunt planificați în două schimburi, până la ora 22.00. După această oră, sunt chemați de acasă. „Polițiștii (de la SAS n.r.) își desfășoară activitatea, de regulă, în schimburi astfel: două grupe în schimbul I, orele 08.00-16.00; o grupă în schimbul II, orele 14,00-22,00. Pentru soluționarea evenimentelor intervenite în afara programului de lucru, respectiv, pe timpul nopții, între orele 22.00-06.00 șeful unității dispune în scris, cu justificarea temeinică a hotărârii sale, efectuarea de ore suplimentare, conform art. 8 alin. 2 din OMAI 577/2008.”, se arată în Ordinul 666.

Leave a Reply

Your email address will not be published.