Shadow

Autoturismul incendiat – razbunare intr-o familie de rromi

cristian-punga-comandant-popmpieriDin primele cercetari facute la fata locului, azi noapte, pe strada Albesti din Curtea de Arges, acolo unde un autoturism a luat foc, se pare ca incendiul a fost provocat intentionat.
Masina luase foc in garajul unei locuinte iar pompierii care au stins incendiul au concluzionat, din primele cercetari ca flacara ar fi fost aprina intentionat. Cercetarile au fost preluate de politistii care au deschis o ancheta si verifica toate pistele. Din cate se pare, proprietarii, argeseni de etnie rroma, ar fi avut niste discutii contradictorii. De asemenea femeia care a anuntat incidentul la 112 a fost vazuta in garaj la sosirea echipajului de pompieri.
„S-a intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma iar incendiul a fost stins. Autoturismul a ars in proportie de 70% iar din primele verificari facute de noi, din cele preliminare, se pare ca focul a fost pus intentionat. Colegii de la politie au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs incendiul”, a declarat redactorilor PROFIT, Cristian Punga, comandantul unitatii de pompieri Curtea de Arges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *