Shadow

Scandal sexual la Partida Romilor. Şefa de judeţ «păcătuia» în sediul instituţiei

scandal_romiUn scandal inedit are loc în aceste zile la Partida Romilor Pro Europa, după ce noua şefă a filialei judeţene este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale la sediul instituţiei din Botoşani cu amantul său.
Simona Roman, o femeie de etnie romă din Botoşani, în vârstă de 39 de ani, o acuză pe lidera filialei de judeţ a partidei Romilor de faptul că are o aventură cu soţul ei, tatăl a doi copii. Femeia susține că lidera Partidei ar fi avut relații nefirești cu Gabriel și că ar fi depistat acest lucru personal, când s-a deplasat la sediul filialei județene, unde s-ar fi iscat un scandal monstru. „Eu i-am găsit acolo, în sediu și i-am văzut acolo, făceau dragoste în sediu (…). Președinte Romilor să facă așa probleme? Cine o vrea pe ea președinte a romilor dacă face așa probleme? Mi-a spart casa, mi-a spart copiii, mi-a distrus tot”,reclamFemeia a povestit că s-a plâns inclusiv părinţilor liderei Partidei Romilor Botoşani, dar că aceştia i-ar fi răspuns că nu au ce să-i facă. În schimb, Loredana Lascarache şi-ar fi recunoscut relaţia, explicând că la mijloc este vorba despre iubire şi nimic altceva.
„Ce să fac la partid, că, dacă o văd, o bat de-o ia… Am purtat o discuție frumoasă la început și n-a vrut să înțeleagă. I-am spus: lasă-mi familia în pace, lasă-mi copiii în pace, lasă-mi casa în pace. N-a vrut să înțeleagă”, mai spune Simona Roman.
Ea dă ca sigur faptul că lidera romilor este însărcinată în patru luni, motiv pentru care Gabriel Ferariu ar fi părăsit România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *