Shadow

Să mori cu lacrimi îngheţate pe obraz

alexandru-diamant“Singura prietenie adevarată este cea care s-a născut fără motiv Eu întotdeauna am spus că viaţa fără prieteni este ca o masă căruia la sfârşit îi lipseşte desertul.
Prietenia adevarată, însă, este mai mult decât atât, ea este cireaşa de pe tort. iar eu atunci când simt asta spun în gura mare cât de mulţumită sunt că am legat prietenii sincere de-a lungul vieţii prin toate locurile pe unde am umblat. NU cu romani ci cu rromii cu romani nu te poti baza pe prietenie lor pentru ca ei in imaginatia lor esti un sclav adica un tigan hot ei cred ca sunt mai presus ca tine etnic rrom de aceia am refuzat orce prietenie cu un roman si sat prieteni cu tigani mei fie ei rudari caramidari ursari sau argintari
Acest gen de relaţie este cea mai echilibrată şi uşor de păstrat dintre toate. În principiu, oricine ar putea să menţină o relaţie adevărată de prietenie, să respecte anumite reguli şi “obligaţii Aşa se defineşte o societate interetnică. Aşa se comportă un om cu scaun la cap. Am făcut această extrem de lungă introducere ca să fie clar că respect orice rudar , gabor argitar sau rom de vatra nevorbitor de linba romani Vă spun cu toată sinceritatea că această sintagmă m-a făcut instantaneu să îmi fac cruce şi să-mi zic: „Doamne, păzeşte-mă de prieteni! Raii ”. Cine cunoaşte măcar aproximativ istoria rromilor mă va înţelege cu siguranţă. Ca dece sant prieten cu un rudar Maruntelu nostru cum vorbesc rudarii este un om de valoare si care isi cantareste vorbele inainte dea vorbi si de fapt eu nam multi prieteni le poti numara pe degetele unei mainii nu vreau nu doresc sa fiu prieten cu uni care nu ma respecta la valoarea mea de jurnalist rom si de intellectual parinti tile da dumnezeu dar prieteni ti alegi singur Apropo, citeam acum ceva vreme despre un studiu făcut în Marea Britanie despre subiectul cu pricina și reieșea că femeile strică de cele mai multe ori legătura relației,intre prieteni probabil se va rarefia trecând de partea vulturilor, iar dacă rămâi cu un prieten-doi anii de viaţă, eşti un zeu şi ai felicitările mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *