Monstrul din cimitir, aberatia primarului din Simand

Simand_44842Primarul comunei Simand, judetul Arad, a recunoscut ca a pacalit, timp de trei ani, comunitatea.
Un primar dintr-o comuna aradeana a recunoscut ca, timp de trei ani, i-a pacalit pe localnici, carora le-a spus ca cimitirul este bantuit de o creatura monstruoasa.
In anul 2004, un satean din Simand a declarat ca a vazut in cimitirul din comuna un animal ciudat, un fel de reptila mare, cu creasta si cu pene. Declaratiile acestuia au alarmat populatia si Politia. stirea a facut inconjurul tarii, fiind prezentata la aproape toate posturile de televiziune si relatata in paginile mai multor ziare.
Politistii au organizat chiar o panda in cimitir, mai multe zile la rand, pentru a da de urma misteriosului animal. Insa creatura monstruoasa nu a fost gasita.
Dupa trei ani de la acele evenimente, primarul comunei simand, Constantin Morostes, a dezvaluit ca a recurs la aceasta metoda pentru a stopa furturile din cimitir. “Pentru ca tot am avut probleme cu romii care furau flori si coroane, dar si alte lucruri din cimitir, i-am spus omului care face monumentele funerare sa spuna prin localitate ca a vazut un animal ciudat acolo. Asta ca sa-i sperii pe romi, sa nu mai fure. Povestea a ajuns rapid la urechile tuturor si ne-am trezit ca totul a aparut la stiri, la televiziune, in ziare. Chiar si din Australia am fost sunat in legatura cu aratarea din cimitir. Vazand ce amploare a luat totul, nu am mai putut spune atunci ca a fost vorba de o pacaleala, mai ales ca, asa cum am scontat, nu s-a mai apropiat nimeni de cimitir sa mai fure”, a declarat, ieri, Constantin Morostes.
Pentru a preveni furturile si vandalizarea mormintelor, primarul a dispus recent supravegherea cu camere video a cimitirului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.