Shadow

Reîncepe circul! Leo de la Strehaia are mână liberă să scrie scenariul și să împartă bugetul show-ului pe care îl face la Kanal D

leo-03_da0b028545Audienţele triplate de telenovela semipornografică pe care Leo de la Strehaia a înregistrat- o pe final de sezon la Kanal D i-au făcut, se pare, pe mai-marii postului să-l privească pe “prinţul ţiganilor” ca pe un zeu al ratingului. Şi dacă tot e zeu, i-au dat şi puterea.Producătorii nu mai sunt ce au fost şi nici moderatorii nu au rămas cum erau de când Leo de la Strehaia a ajuns să facă legea într- un post naţional de televiziune. Început modest, circul presărat cu pirande şi asistente TV reşapate s-a transformat într-o producţie interzisă minorilor, cu sex în grup, scene scabroase, limbaj licenţios şi fuste puse-n cap.
Ceea ce nici CNA-ul nu a considerat a fi periculos i-a sedus atât de tare pe telespectatori încât audienţele postului s-au triplat, zdrobind concurenţa, neînvinsă de ani buni. Astfel, maestrul telenovelei, Leo, şi-a căpătat respectul boşilor din Kanal D şi un loc la masa producătorilor şi a realizatorilor.
Mai moderator decât Mădălin
Lucrurile au evoluat din bine în mai bine pe măsură ce circul s-a generalizat şi povestea a cuprins ca o cangrenă şi celelalte producţii ale postului (“Ştirile”, “Teo Show” etc.), poziţia controversatului personaj de la Strehaia s-a consolidat. Şi s-a consolidat în aşa fel încât Leo a obţinut puterea.
De la perioada în care “prinţul ţiganilor” era fericit că participă la şedinţele de sumar ale late-night show-ului moderat de Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu, Leo a ajuns să împartă banii.
Potrivit surselor din interiorul postului turcesc, începând din această toamnă, când se reia circul de la Kanal D şi mai în forţă, acesta ar fi primit mână liberă nu doar să construiască scenariul mai departe, ci şi să gestioneze bugetul emisiunii, să aleagă invitaţii şi să le stabilească tarifele.
Are 4.000 € pe zi la discreţie
Dacă aşa stau lucrurile, Leo devine mai moderator decât Mădălin şi mai producător decât cei din echipa de producţie.
Cert este că, de ceva timp, Leo sună conştiincios vedetele cu care are oarece relaţii pentru a le da roluri în scenariul pe care îl pregăteşte pentru toamnă.
Iar pentru a-i convinge, ar avea de partea lui aproximativ 4.000 de euro pe zi (bugetul pentru invitaţi pe o ediţie) pe care i-ar împărţi cum ştie el mai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *