CIURLI BURLI, ŞEFUL CÂINILOR VAGABONZI LA BĂBENI

NiculaTrăim într-o ţară ce conţine mulţi ipocriţi. Nu ştiu ce m-aş face fără ipocriţi, fac parte din viaţa mea, sunt nişte bacterii necesare. I-am urât multă vreme, apoi mi-am dat seama că am şi eu ipocriziile mele – unele din reflex de autoapărare, altele din dorinţa de a ajuta rromii sa nu mai fie pacaliti de unul ciurli Bogdan Nicula, cosilierul primarului Bizic.
Vorbim de milioane de lei incasate de asociatii pentru lucruri pe care nu le-au facut, precizand de unde vin aceste milioane, d-le Bogdan? Cine le plateste si pentru ce servicii (care inteleg ca nu se presteaza)? In baza a ce contract? Mai accesati fonduri destinate romilor domnule Bogdan? Spuneti-ne de cei 45 de caini capturati). S-au incasat multi banii? Ciurli, nu faci nimic pentru romani, nici pentru comunitatea rroma, el find un tucalar desavarsit. DACA ESTI GRAS SI CHEL, DE CE SA TE VOPSESTI PROST SI METALIZAT?
Spunea că atunci când un om deştept se prosteşte, situaţia e mai dramatică decât atunci când se naşte gata tăntălău şi medicina e neputincioasă în faţa anomaliei din creierii săi. Dacă ţi-a dat Dumnezeu minte, foloseşte-o, nu te uita la ea cu ochii cât gulia, ca la raţa cu papuci de aur. Şi încă un aspect: suntem un popor de complexaţi. Ne simţim vinovaţi fiindcă avem o cantitate de chelie, avem fundul mare. Bogdan Capsuna, seful cainilor bagabonti. Când primarul Bizic, scos din minţi, i-a spus “boule”, e dificil să vrei, în aceeaşi zi, să-ţi lasi nevasta însărcinată, ca să nască viţel ca el e taur scopit. Prefer o perfuzie în locul unui dobitoc. Dar brusc, si-a adus aminte ca era lucrator la Monitorul de Valcea. Bogdan, când a fost vorba să pună mâna pe un post bine plătit ca la Monitorul valcean face foamea si grasimea nu i invadase creierul lui de curca lustruitorul de pantofi, slefuitorul de clante al deputatului Vladoiu, fie iertat. L-a parasutat acolo ca sa-l spioneze pe Bizic. Ciurli Burli cel ciufut al nostru îşi aduce aminte de toţi prietenii de pe vremea chiştoacelor fumate pe ascuns lângă ghena de gunoi din bloc. Aaaa, îl cunosc p-ăla, am fost colegi la generală, am scris de el o să-i spun să mă angajeze la el. Cariera i s-a scofâlcit brusc, după un incident penibil dupa ce a halit cateva milioane pe caini vagabonzi. Furios ca un pechinez trezit din somn, domnu’, eu nu fur. Eu iau legal, cu acte in regula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.