Shadow

PRAFURI SI MINCIUNI PENTRU RROMI

alexandru-diamantMi se pare inadmisibil faptul că nu mai există meserie de jurnalist în România. Să fii tânăr e uşor ca atunci când eşti prost. Orice tâmpenie îţi este iertată, ca şi cum a fi tâmpit e un accident genetic, nu o lene crasă. Bătrâneţea nu e grea fiindcă te dor şalele, ci pentru că te dor regretele. Mosorelul vieţii se deşiră fatalmente între experimentul nebunesc al tinereţii trăite la întâmplare şi ceea ce ştii că ar fi trebuit să parcurgi. Cea mai nesuferită categorie de moralişti e cea compusă din indivizi care şi-au făcut viaţa tochitură, dar au soluţii miraculoase pentru existenţele altora.
Tineri, care încă nu şi‑au savurat mălaiul terestru. Nu e nimic mai simplu decât să strici cheful altcuiva mai ales in Primaria  Ramnicului  daca dai de o maimuţă e în stare să spună ceva care să te rănească profun  mai ales dac esperta  rroma  tace si inghite   nu   sulfa in ciorba doamnei Burleanu  sefa este   frumoasa si   rea Nu ştiu de ce ne învaţă părinţii că nu trebuie să minţim. De câte ori am strănutat vreun adevăr mai colţuros, s-au supărat toţi cei din jur, ca şi cum le-aş fi turnat gălbenuş pe ghetele de antilopă. Oamenii cer adevărul, dar nu vor  să fie minţiţi Ne-am învăţat să minţim, din comoditate. Majoritatea celor care pitesc adevărurile sub covor nu face asta din viciu, ci pentru că altfel suportă consecinţe indigeste
mediatoarea  rrom  sau consiliera  trebuie sa fie  puntea  de legatura   intre comunitatile de rromii  din municipiu si   primaria Ramnicului  chiar in fisa postului  se mentioneaza acest aspect  Burleanu nu crede  si no intereseaza  esperta rroma nu are voie   sa iasa din primarie  pentru ca Burleanu interzice acesul ei in comunitati  sau in ajutorarea copiilor   romii    si defapt ce o intereseaza romii    va adresam o intrebare  care e rolul acestei fete rome si  nu mai sa va laudati ca ati integrat romii  si va intereseaza  soarta si problemele  cu care se confrunta    zi de zi     total fals      Îmbătrânim atunci când ne trage curentul. Râdeam de expresia asta când bunicii mei spuneau că li se umflă ochii de la un geam deschis. Dispreţul tinerilor faţă de ofurile babalâcilor e un element dramatic. Ţi-e ruşine să dormi cu scufiţă în faţa cuiva, fiindcă te crede un experiment genetic ratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *