Băsescu: Noi nu am reușit să integrăm romii. Cum o să-i intregrăm pe musulmani despre care nici nu știi care sunt suniți și care sunt șiiți? Noi cu ungurii ne mai certăm, dar ăștia își pun și bombe

basescuTraian Băsescu a vorbit în emisiunea Special B1 moderată de Sabin Orcan despre problemele pe care le vor întâmpina europenii în procesul de integrare a imigranților.
”Sunt agresivi, dar nici românii nu sunt mai blânzi când sunt în haită. În Ungaria ați văzut că s-au bătut români cu români. Va fi un decalaj cultural. Își vor cere drepturile. Trebuie să le asiguri tot: casă, masă, asistență medicală, școli, dreptul de a-și păstra religia. Totul face parte din libertățile omului”, a declarat Băsescu.
”Noi nu am reușit să integrăm romii. Cum o să-i intregrăm pe musulmani despre care nici nu știi care sunt suniți, care sunt șiiți. Noi cu ungurii ne mai certăm, dar ăștia își pun bombe. Noi nu facem asta. S-ar putea să apară și conflicte între musulmani. Cel mai tare musulmanii urăsc creștinii. Cea mai fugărită religie de către musulmani e cea a creștinilor. Și șiiții și sunuiții dacă vor să moară cineva se referă la creștini”, a declarat fostul președinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.