CINE IL SABOTEAZA PE PRIMARUL GIGI MATEI

alexandru-diamantPrimăria este edificiul public nr. 1 al fiecărei comunităţi. După cum arată clădirea Primăriei Ramnicului îţi poţi face o primă impresie asupra edilului şef, a capacităţii sale de a administra localitatea şi de a gestiona cât mai eficient problemele comunităţii.
Se mai vorbeste, de asemenea, despre primari buni si primari slabi, desi nu avem niste criterii obiective pentru a-i clasifica. Ne putem baza, insa, pe observatie. Primarii slabi sunt, totdeauna, din Opozitie. Dar nu-i suficient sa fii la Putere. – Ma gândesc ca nu e nevoie de un program special, ci de niste masuri care sa faca parte dintr-un plan nationa de sabotarea primarului Matei in primul rand orasul e praf, constructorii se fac ca muncesc, parcul Zavoi nu se mai termina nici in mai 2o16 pentru ca constructorul nu este serios si daca se ia de ei primarul firma e deja in isolventa, acolo lucreaza doar 4 oameni. La pasajul din centru tot o firma bagaboanta care trage de timp,  degeaba-i penalizeaza primaria, acestia nu au chef de munca, desi lucrarile sunt finantate din fonduri UE. Singura firma serioasa e ce care construieste piata centrala. Cine doreste sa-i puna piedica primarului si sa aiba soarta lui Sabau? Atentie, domnule primar: democraţie, colaci şi ciolaci, trădători şi adulatori, cumetrii şi primări – Bucurie sinceră, fericirea unor oameni care văd cum localitatea în care trăiesc se modernizează sub privirile lor. „Este un primar puternic cu o determinare ieșită din comun și se vede că are un angajament clar față de prosperitatea orașului . Trebuie sa dam plebei ceva acum, imediat, sa mai aruncam niste covrigi, niste promisiuni, altfel nu vom iesi, isi spun politicienii. Ce se intâmpla cu România? Este multă birocraţie! Sunt oameni care au curaj şi oameni care la primul perete de care se lovesc spun că nu se poate. Pereţii se mai şi sparg. Treci prin pereţi. Primarul din RM. VALCEA, Gigi Matei, a înţeles acest lucru. –Voi merge pentru finalizarea lucrării in Rm. Valcea. Sau ce lucrări importante se vor apropia de finalizare? „Primarul doarme?! Ce face?”, se întreabă retoric, plini de obidă, valcenii, atunci când orasul e in santier si străzile şi trotuarele li se surpă sub picioare. Şi dacă administraţia se mai învaţă de la alţii – am spus învaţă, n-am zis fură, ca să nu se interpreteze! – cu moralitatea, treaba-i delicată. „ candidaţii sunt politicieni, iar politica i-o curvă, vai de moravurile noastre! Zău dacă n-aş propune să actualizăm poruncile creştine cu un îndemn: „Să nu preacurveşti politic! Şi nici administrativ!”. Fiindcă, zău, mi-e frică, peste ani, să nu găsesc în dicţionarul român de sinonime: bordel, tractir, casă de toleranţă, cuplărai, lupanar, stabiliment, primărie..
Dacă tot nu le mai apucă, de ce să nu le dăm?! Vă daţi seama ce gândire de mangustă au oamenii ăştia pe care i-am ales ca să ne reprezinte interesele, să ne facă viaţa mai frumoasă şi mai uşoară, să ne înţeleagă, să ne mângâie pe creştet când ne doare sufletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.