Casă abandonată din Bucureşti, ocupată ABUZIV de romi, a fost transformată în FOCAR DE INFECŢIE

ocupantiO casă abandonată, ocupată ilegal de romi, situată în centrul Capitalei, a fost dezafectată de autorităţile locale ale Sectorului 2. 37 de persoane trăiau în condiţii greu de imaginat din cauza mizeriei, imobilul pe care puseseră stăpânire fiind un adevărat focar de infecţie.”Doresc să trag un semnal de alarmă aşa zişilor “proprietari” care, după ce obțin dreptul legal de a fi proprietarii imobilelor, par că au uitat cu desăvârșire de existența lor și de obligațiile pe care le au. In cursul zilei de ieri am organizat o acţiunea comună la care au participat efective ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, Secţia 6 Poliţiei, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, de la S.C. Apa Nova S.A., de la S.C. ENEL S.A. şi de la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti. Au fost vizate un număr de trei imobile unde au fost identificate un număr de 67 de persoane, din care 34 de adulţi şi 33 de copii care trăiau în condiţii inumane”, a declarat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, potrivit b365.ro.
Prima adresă verificată a fost un imobil abandonat de pe strada Episcop Radu numărul 26 unde, au fost identificate un număr total de 37 de persoane din care 21 de adulţi şi 16 minori care aveau acte de identitate în alte localitati şi care locuiau ilegal, sustrăgând curent electric printr-o serie de instalaţii improvizate. Clădirea este distrusă sistematic de cei care o ocupă ilegal şi care trăiesc în condiţii inumane printre fecale şi mormanele de gunoaie intrate în putrefacţie şi care emană mirosuri greu de suportat.
Echipele de la ENEL au dezafectat toate instalaţiile electrice artizanale şi au sesizat organele de urmărire penală pentru sustragerea de energie electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.