Romanul de langa papa Francisc

Romanul-de-langa-papa-FranciscLiviu Ursu, doctorand in drept canonic la Institutului Pontifical Oriental din Roma, a fost ales sa participe la Sinodul Episcopilor dedicat familiei, care se desfasoara in aceasta perioada la Vatican.
“In decursul anilor mai multi studenti romani de la Colegiul Pontifical Pio Romeno din Roma au avut ocazia de a participa in calitate de asistenti in secretariatul General al Sinodului Episcopilor, la lucrarile Adunarile Generale ale Sinodului Episcopilor.
Stiai ca aici gasesti mereu promotii saptamanale? In saptamana 5-11 octombrie, avem: 11. 650 Euro reducere pentru un studio de 52 mp si 8.000 Euro Avantaj Client la apartamente 2 camere. Afla detaliidespre modalitatile de plata disponibile!
Anul acesta este randul tanarului Liviu Ursu, doctorand in drept canonic la Institutului Pontifical Oriental din Roma, sa reprezinte tanara generatie a Bisericii Greco-Catolice Romane la Sinodul Episcopilor dedicat familiei, care se desfasoara in perioada 4-25 octombrie 2015, la Vatican”, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.