Ce au făcut patru romi tineri cu 11 miliarde de lei furaţi de la un om de afaceri din Galicea Mare?!

bmw saraciPatru tineri de etnie romă care în noaptea de 30/31 decembrie 2015 au intrat în casa unui om de afaceri de 63 de ani din Galicea Mare pe care l-au ameninţat cu cuţitul, l-au legat şi i-au luat 11 miliarde de lei vechi, au fost prinşi de poliţiştii doljeni şi reţinuţi pentru 24 de ore.
„În baza probatoriului administrat de poliţişti au fost reţinuţi şi introduşi în arest pentru 24 de ore trei doljeni suspectaţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie în formă agravată, violare de domiciliu şi lipsire de libertate, fapte comise în noaptea de 30/31.12.2013. În urma eforturilor sustinute ale tuturor poliţiştilor doljeni în special ale celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Craiova în cazul tâlhăriei comise la şfârşitul anului în comuna Galicea Mare, prin care s-a produs un prejudiciu de peste 1. 100.000 lei, au fost identificaţi autorii”, precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă.
Potrivit sursei citate, având în vedere valoarea mare a prejudiciului reclamat cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, iar în cursul zilei de ieri poliţişti doljeni, sub coordonarea şi cu sprijinul procurorilor de caz, au efectuat, în baza autorizaţiilor emise de judecători, cinci percheziţii domiciliare şi filtre rutiere pentru prinderea şi tragerea la răspundere penală a făptuitorilor.
Munca oamenilor legii din ultimele săptămâni nu a rămas nerăsplătită, ieri, poliţiştii reuşind să-i prindă, în municipiul Craiova, pe Flavius Căldăraru şi Cristian Minae, care au fost conduşi la sediul inspectoratului, iar cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marius Badea a fost depistat în trafic, în apropierea municipiului Lugoj şi ulterior escortat la sediul IPJ Dolj.
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 200.000 lei şi peste 25 000 euro, aparatură electronică şi au fost indisponibilazate cele trei autoturisme de lux, precum şi cele 132 de oi, care au fost lăsate în custodie, toate acestea fiind cumpărate de către aceştia după comiterea faptei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.