Shadow

Politistii clujeni au ridicat mai multi rromi care locuiau in padurea Făget si i-a trimis acasa

padureaMai multi romi s-au mutat abuziv in padurea din cartierul clujean Manastur, in apropierea strazii Parang, iar cativa clujeni au reclamat faptul ca fac foc in padure, aducand si o cantitare mare de gunoaie. Mai exact, patru romi si-au instalat un cort, invelindu-l in folie de plastic, unde convietuiau alaturi de cativa copii minori. Astfel, mai multi politisti din cadrul Politiei Locale, impreuna cu politsti din cadrul Sectiei 4 Politie, au dispus indepartarea persoanelor care locuiau la aproximativ 50 de metri de intrare in padure.

“Mai multi romi s-au cazat in padure in apropierea blocului Parang 39. La nici 50 metri de intrarea in padure si-au facut un cort invelit cu folie, au si copii minori, caini foarte agresivi si umplu padurea de mizerii pe care le cara de la tomberoanele din zona. Sunt un real pericol de infectie. Mai mult, asculta muzica indiferent de ora, se cearta mereu, se bat, injura si urla mai mereu”, se plangea un clujean intr-o sesizare postata pe site-ul domnuleprimar.ro.

In urma actiunii, persoanele au fost identificate si duse la sectia 4 Politie. “Politistii locali din cadrul Serviciului Ordine si siguranta publica in colaborare cu lucratorii Compartimentului ordine publica din cadrul Sectiei 4 Politie au organizat o actiune avand ca scop indepartarea persoanelor care locuiesc abuziv in corturi improvizate in zona str. Parang (aadure). In urma actiunii au fost identificate 4 persoane, acestea au fost conduse la sectia 4 Politie in vederea identificarii si amprentarii. Dupa identificare, acestea au fost indrumate spre localitatile de domiciliu”, arata raspunsul oferit de Politia Locala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *